BURSA / YILDIRIM - Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi

19 Mayıs Mahallesi Tekin Caddesi No.8 Özlüce/Nilüfer/BURSA
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde,insana, düşünceye, özgürlüğe,ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Başarılar
2012-2013 ÖĞRETİM YILI BAŞARILARIMIZDAN BAZILARI: 1- Karakalem resim yarışması Türkiye birinciliği, 2- Hikaye yazma yarışması Türkiye ikinciliği, 3- Arapça bilgi yarışması Bursa il birinciliği ve Marmara bölge ikinciliği, 4- Hafızlık yarışması Bursa il ikinciliği, 5- İstiklal marşını güzel okuma yarışması Yıldırım ilçe birinciliği, Bursa il ikinciliği, 6- Naat okuma yarışması Yıldırım ilçe birinciliği, 7- Karate müsabakası Türkiye ikinciliği, 8- Sosyal Sorumluluk Proje yarışması Türkiye ikinciliği, Ve kompozisyon, şiir, kitap okuma... yarışmalarında çeşitli dereceler.
Biyoloji Laboratuvarı :1
09.10 - 16.15
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Okulumuza ulaşmak için: 1- Emirsultan istikametinden gelip Sönmez iş merkezinin önünden geçen 6-E nolu Özel Halk Otobüsleriyle gelip Barışıklar Sitesi durağında inerek, (Otobüsün gidiş yönüne göre sol istikamette 400 metre mesafededir) 2- Bursaray 2 Nolu Üniversite hattı ile Yüzüncü Yıl Tren İstasyonunda inerek, (Yüzüncüyıl istasyonunun sağ istikametinde yürüme mesafesi 900 metredir.)
Özlüce-Nilüfer/Bursa
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Geçici olarak Nilüfer ilçesi Özlüce semti 19 Mayıs Mahallesine taşınmıştır. Bursa merkezine yaklaşık 20 km mesafededir.