Bilgi Yarışması Bursa Birincisiyiz

Bu yıl 5. si düzenlenen liseler arası çevre konulu bilgi yarışmasında birinciliği göğüsleyen İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Bursagaz’ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve bu yıl 5’incisi düzenlenen Çevre Konulu Bilgi Yarışması Almira Hotelde yapıldı. İlçe elemelerinden birinci olarak çıkıp il finaline gelmeyi başaran Hüseyin Özdilek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Hürriyet Anadolu Lisesi, İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yıldız Anadolu Lisesi, Hasan Coşkun Anadolu Lisesi, Gemlik Anadolu Lisesi ve Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi birinciliği göğüslemek için finalde birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Final sonunda okulumuz Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 15 sorudan 14´ünü bilerek yarışmanın birincisi oldu. Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi 2’nci olurken yarışmanın üçüncülüğünü 3 okul birden kazandı. Hürriyet Anadolu Lisesi, Yıldız Anadolu Lisesi ve Hasan Coşkun Anadolu Lisesi arasındaki eşitlik yedek sorularda da bozulmayınca bu üç okul da 3’üncü ilan edildi.

Yarışmada dereceye giren okul ve öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, yetişmesinde emeği olanlara teşekkür ediyoruz.

İlgili haber için tıklayınız.

Bilgi Yarışması

Yayın: 28.05.2015 - Güncelleme: 03.06.2015 01:23 - Görüntülenme: 2034