Ock

Bursa İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Ahmet ALİREİSOĞLU, okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

İpekçilik Tanıtım Günleri

Haz

2019 2020 Eğitim Öğretim yılında destekleme kapsamına alınan ancak Covid19 Salgını nedeniyle ertelenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz AKBULUT, Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan ACAR ve İl TÜBİTAK Koordinatörümüzün katılımıyla açıldı.

Haz

Okulumuzda yürütülen ,eTwinning projesi  "Ses Siz Olun " proje ekibi proje faaliyetlerine aktif şekilde devam ediyor.

Haz

21. Yüzyılın Kazanımları ve Geleceğin Meslekleri  konulu seminerimizi Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Tolga Bahadır ŞİMŞEK'ten dinledik.

Eyl

İpekçilik´teki binalarımız yenileceğinden 2015-2016 öğretim yılı için Özlüce´ye taşındık. 28 Eylül 2015 Pazartesi günü Özlücedeki yerleşkemizde dersler başlayacaktır.

Haz

Okulumuzun binalarının yenilenerek daha güzel ve modern bir yapıya kavuşması için çalışmalar başladı.

Haz

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel MEZUNLAR GÜNÜ 14 Haziran Pazar İkindi Vakti Okul Bahçesinde yapıldı.

Haz

Liseler arasında yapılan münazara yarışmasında okulumuz birinci oldu.

May

Bu yıl 5. si düzenlenen liseler arası çevre konulu bilgi yarışmasında birinciliği göğüsleyen İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

May

Okulumuzun yayın organlarından "KOZA" dergisi 15. sayısı ile okurlarıyla buluştu.

May

Türkiye Değer Ödülleri yarışmasında Hazırlık sınıfı öğrencimiz Hafsa Eroğlu Türkiye birincisi oldu.