T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi

İngilizce Söyleşiler

 

         Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi, proje okulu olarak yaptığı etkinliklerle göz doldurmaktadır. Hazırlık sınıfında okuyan öğrencilerimizin dünyaya bakış açılarını genişletmek, yabancı dillerini etkin olarak kullanmalarını sağlamak ve geleceğe donanımlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla yaptığımız etkinliklerden biri de her hafta farklı bir ülkeden bir misafir öğrenci ile söyleşi etkinliğidir. 

       Okulumuzun Prof. Dr. Süleyman ULUDAĞ Kütüphanesinde gerçekleşen yabancı öğrenci söyleşilerinin dili İngilizce ve Arapçadır. 

       Söyleşide yabancı öğrencilerle Türiye’ye geliş hikayeleri, yabancı bir ülkede öğrencilik yapmanın süreçleri gibi konular konuşulmakta. Soru cevap faslında da öğrenciler karşılıklı ülkeleri hakkında merak ettiklerini sorma ve bu bağlamda hem bilgilerini zenginleştirme hem de yabancı dillerini biraz daha geliştirme fırsatı yakalamaktadır. 

        Arnavutluk vatandaşı olan ve Uludağ Üniversitesi Arap Dili Yüksek Lisans öğrencisi Andi Mimini’nin konuk olduğu ilk etkinlik tamamen İngilizce olarak gerçekleşti. 

        Bu etkinliğimizde katkılarından dolayı İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneğine teşekkür ediyoruz.

 

 

     
  Söyleşi  
     
  Söyleşi  
     
  Söyleşi  
     
     
     

 

 

 

...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.03.2015 - Güncelleme: 18.04.2015 17:54 - Görüntülenme: 1171
  Beğen | 0  kişi beğendi