Münazara Yarışmasının Şampiyonu İpekçilik Oldu.

Liseler arasında yapılan münazara yarışmasında okulumuz birinci oldu.

Umutlu Yarınlar Derneği,Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yıldırım´daki 10 Anadolu Lisesinin katılımıyla düzenlenen "Münazara Ekolü"adlı münazara turnuvası okulumuzun ev sahiğliğinde yapıldı.

İkişer kişiden oluşan 64 takımın katıldığı münazara turnuvasının eleme usulü önce 16 takıma ardından 4 takıma düşürülerek final maçına ulaşıldı. 10 takımla katıldığımız münazara turnuvasının ikinci turuna Muhammed BİLİR - Musa Kamil AĞRA, Ayşenur TAŞTAN - Nehar ŞAHİN ve Meryem ŞAHİN - Şeymanur SAKA ikilisinden oluşan 3 takımımızla, finaline ise Ayşenur TAŞTAN - Nehar ŞAHİN ve Meryem ŞAHİN - Şeymanur SAKA ikilisinden oluşan iki takımımızla çıktık.

İpekçilik Anadolu İmam Lisesi 2, Nuri Erbak Anadolu Lisesi 1, Ulubatlu Hasan Anadolu Lisesi 1 olmak üzere 4 takımın yarıştığı final maçında Ayşenur TAŞTAN - Nehar ŞAHİN ikilisi şampiyon oldu. Ayrıcan şampiyon takımdan Ayşenur TAŞTAN turnuvanın en iyi konuşmacısı ünvanını elde etti. Yarışmada dereceye giren takımların öğrencilerine madalya ve kupa verildi.

Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Münazara

Yayın: 01.06.2015 - Güncelleme: 05.06.2015 08:12 - Görüntülenme: 2248