BURSA / YILDIRIM - Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrencimiz Hafsa Eroğlu Türkiye Birinciliği Ödülünü Aldı

Türkiye Değer Ödülleri yarışmasında Hazırlık sınıfı öğrencimiz Hafsa Eroğlu Türkiye birincisi oldu.

Ensar Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Değerler Eğitimi Merkezi’nin ortaokul ve liselere yönelik ortaklaşa yürüttüğü Türkiye Değer Ödülleri 11 Mayıs Pazartesi akşamı Lütfi Kırdar’da sahiplerini buldu. Törende, Türkiye genelinden 36 öğrenci ve 6 öğretmene ödül verildi.

Ödül törenine Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, TURKCELL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, ENSAR Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu katılarak dereceye girenleri ödüllerini verdiler.

Amacı öğrencilerde ve toplumda ahlakî değerler yönünden farkındalık oluşturmak olan ve dört yıl önce başlayan Türkiye Değer ödüllerinin bu yılki teması ‘Yardımseverlik’ olarak belirlenmişti. Okulumuz Hazırlık sınıfı öğrencilerinden Hafsa Eroğlu "Yardımseverlik" değeri üzerine yazdığı hikaye ile eser kategorisi hikaye yazma dalında önce ilçe ve il birincisi, ardından da Türkiye birincisi oldu.

11 Mayıs Pazartesi akşamı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan ödül törenine okulumuzdan idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle katılarak Türkiye birinciliği ödülümüzü aldık.

Birinci olan öğrencimiz Hafsa Eroğlu´nu kutluyor, yetişmesinde emeği olan ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Değer Ödülleri

...