May

Öğrencilerimiz Milli Eğitim Bakanlığının Çanakkale´de gerçekleştirdiği 9. Uluslar arası robot yarışmasında robotlarıyla yarıştı.

May

Edebiyat yarışmasında okulumuz İpekçilik Anadolu İHL Bursa il ikincisi oldu.

May

Edebiyat günleri etkinliğinde öğrencilerimiz yazar ve şairlerle buluştu.

Nis

İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yabancı dillerini geliştirmek için her fırsatı değerlendirmeye devam ediyor.

May

Lise ve dengi okullar arasında yapılan eser-yazar eşleştirmesi yarışmasında okulumuz ilçe birincisi oldu.

May

Kırklareli´nde yapılan Marmara Bölgesi 6. Arapça bilgi ve etkinlik yarışmalarında okulumuz bölge ikincisi oldu.

Nis

Yıldırım ilçesinde yaılan "Çevre" konulu bilgi yarışmasında okulumuz birinci oldu.

Nis

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenen liseler arası İngilizce Münazara Turnuvası “Debate Anatolia 2015” e katıldık.

Nis

Hazırlık - F sınıfı öğrencilerimizden Hafsa Eroğlu Türkiye Birincisi oldu.

Nis

Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde Türk Kütüphaneciliğinde önemli bir isim olan ve halen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Araştırma Hizmetleri Başkanlığı´nda görev yapmakta olan Bilgi ve Belge Yönetimi Uzmanı sayın Doç. Dr. Erol Yılmaz’ı okulumuzda misafir ettik.

Nis

Yıldırım ilçesindeki imam hatip liseleri arasında yapılan etkinliklerden Na´t okuma yarışmasında İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Mrt

Öğrencilerimiz yabancı dillerini geliştirmek için, Prag´da düzenlenen ve Birleşmiş Milletler Konferansının birebir modeli olan PORGMUN uluslararası münazara etkinliğine katıldılar.

Mrt

Hafızlık, Kuran Okuma ve Ezan Okuma yarışması Bursa il finalleri yapıldı. Bir birincilik bir de üçüncülüğümüz oldu.

Mrt

Yıldırım Belediyesi’nin organizasyonunda Bursa’ya gelen usta yazar ve fikir adamı Nuri Pakdil, İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle buluşarak güzel bir söyleşi gerçekleşti.